Wie is Talent Eye?

Talent Eye

Onze overtuiging is dat de waarde in de mens zit. Want, de mens bezit creativiteit, veerkracht en oplossend vermogen. Wil je als organisatie groeien, dan moet je investeren in jouw huidige en toekomstige talent. Wij helpen organisaties met het verbeteren van het lerend vermogen van hun mensen.

Talent Eye begeleidt klanten bij de optimalisatie van hun human capital. Dit doet zij door het juiste commerciële talent te werven, te integreren en helpen bij hun verdere ontwikkeling. Dit, omdat de mens de échte onderscheidende waarde van een bedrijf vertegenwoordigt.

Als expert op het gebied van recruitment en training & coaching begeleiden we klanten met een integrale aanpak. Niet door het werven van kandidaten tot aan de poort of op basis van ‘uurtje-factuurtje’ trainingen en coaching; we committeren ons aan het doel van de verandering en zijn zelfs bereid onze beloning aan het resultaat te koppelen.

Wat doen we precies?

  • We bepalen samen met onze klanten het juiste dna (drijfveren en talenten) van benodigd talent;
  • We werven proactief de juiste kandidaten en matchen op drijfveren en talenten;
  • We ondersteunen onze klanten met het onboarden van nieuwe werknemers, zodat ze zich snel thuis voelen;
  • We ontwikkelen talent door training & coaching gericht op gedragsverandering en business impact;
  • We inspireren en delen ons gedachtengoed door lezingen, presentaties en publicaties;
  • We activeren managers en ondernemers door coaching sessies, seminars en masterclasses;
  • We begeleiden bedrijven bij het verbeteren van hun leeromgeving door het initiëren van interne academies;
  • We geven inzicht en sturing met behulp van assessments en data;
  • We bieden grip op groei en daarmee voorspelbaar resultaat.

Team Talent Eye:

David Hulsenboom (oprichter en partner)

David Hulsenboom is een sympathiek spreker met bijzonder veel kennis van zaken omtrent drijfveren, sales, leiderschap en transformaties binnen organisaties. Hij weet dat om te zetten naar resultaten in een veranderende economie. Door zijn ervaring en praktijkcases en vooral ook door zijn wervende manier van vertellen. Hij weet daarmee steeds weer mensen met de neus op de feiten te drukken. David heeft enorm veel kennis van het de mindset, weet waarde te vertalen naar rendement, zit vol inzichten en heeft een breed netwerk. Hij is motiverend, en heeft een open source mentaliteit. Professioneel; een man van daadkracht en inhoud. Naast trainen en coachen, begeleidt David directieleden en ondernemers naar meer succes.

Auteur van het boek ‘Oh nee, ik ben een FTE! | fanatiek sporter | verslinder van vakinhoudelijke literatuur

David Bekke (oprichter en partner)

David heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van recruitment. Zo had hij bijna 10 jaar zijn eigen bureau Bekke Recruitment Services en was hij de laatste 5 jaar partner bij The AccelerationGroup (een adviesbureau dat zich toelegt op sales & marketing vraagstukken). Zijn focus ligt op het invullen van posities op het gebied van commercieel management, sales en marketing. Hij heeft een uitgebreid netwerk binnen de Hightech. De laatste jaren heeft hij zich intensief gericht op het formeren van commerciële interim-teams voor grootzakelijke bedrijven. Hij is zeer doel- en mensgericht. Verder heeft hij een passie voor koken, wijn en sport.

Mireille Beumer (Business Partner)

Mireille ondersteunt verandertrajecten bij corporate organisaties. Vaak zijn dit vraagstukken waar technologie of het verbeteren van processen een rol spelen. Haar aanpak staat voor een praktische toepassing. Inspireren, concretiseren en borgen zijn hierin kenmerkende elementen. Haar specialismen liggen bij het faciliteren in een veranderde omgeving; procesbegeleiding; Online leren en Online Leerplatforms. Mireille heeft een aanstekelijke energie die ze graag in de boksring kwijtraakt.

Talent Eye
Plein 1945 nr. 27
1251MA Laren

+31 (0)35 201 88 00

2018-12-04T06:52:15+00:00