Business boost event

2019 beginnen met een Boost voor wat betreft het uitbouwen en renderen van jouw business?

De nieuwe Business Boost van David Hulsenboom start in februari 2019

Wij bieden jou een bewezen succesvolle boost in sales. Talent Eye heeft een baanbrekende impuls die wordt gerealiseerd door onderscheidende en energieke concepten gebaseerd op associatieve perceptie.

Associatieve perceptie is de succesfactor aangaande waarde creatie samen en voor jouw klant.

Vragen aan prospect en-of klanten kunnen leiden tot sociaal wenselijke antwoorden. Er wordt geen rekening gehouden met mentale processen in het brein van jouw klant, hoewel drie decennia geleden al bekend was dat cognitieve processen invloed hebben op het menselijke beslissingsproces.

Hieronder verstaan we ook de perceptie en overtuiging ten opzichte van jouw product cq dienst. Deze cognitieve processen staan aan de basis van het aankoop gedrag van jouw klanten. Het is dan ook de cruciale succesfactor binnen het verkoopproces en  zou daarom vanzelfsprekend moeten zijn.

De Business Boost voor sales geeft jouw kennis, inzichten vaardigheden en attitudes op een onbewuste (impliciete) niveau. Diepere inzichten in de motieven achter het keuzegedrag van jouw klant komen aan het oppervlak en daardoor hebben deze methoden vaak meer voorspelkracht dan de oudere traditionele methoden.

Talent Eye is gespecialiseerd in het adviseren van organisaties in allerlei uiteenlopende strategische en positionerings- en communicatie vraagstukken in sales.

Wij geloven in het scheppen van waarde door de beste te zijn in het combineren van alle bestaande mogelijkheden binnen en buiten uw organisatie, op basis van diepgaand inzicht in de markt, gecombineerd met een brede, vakinhoudelijke kennis. In alles wat wij doen willen wij de meest vooraanstaande dienstverlener zijn in de markt als het gaat om het ontwikkelen van talenten op sales, sales-management en commercieel directie niveau.

In een snel veranderende wereld is lifelong learning essentieel voor zowel organisaties als het individu. Schrijf je nu in voor dit unieke en energieke programma met impact bestaande uit 4 dagdelen op een centrale locatie in Nederland met een investering van €1275,- per persoon.

Inschrijven kan individueel, met  je  team,  je  netwerk,  maar  natuurlijk  ook  business partners  of  ZZP-ers.  Contact  ons  via:

Ingrid.kraaijeveld@talenteye.nl

06-46303381

Samen  werken  aan  jouw  futureproof  succes.  Tot  binnenkort!

SCHRIJF JE NU IN!

Business boostSeminarLezing

2019-01-22T06:38:29+00:00