Talent Eye-Events Your gateway to commercial talent and optimization!
Talent Eye-Events2018-09-07T13:23:19+00:00

Talent Eye-Events

Talent Eye-Events organiseert business-events met een boodschap. We doen dit op een aantrekkelijke locatie met een actueel thema. Tijdens het event staat de inhoud van uw boodschap centraal, maar deze wordt ingevuld op een bijzonder energieke en plezierige manier.

Wij organiseren de meest uiteenlopende zakelijke evenementen die jouw medewerkers en relaties inspireren en motiveren. Hierbij moet je denken aan Business Boost, Talent Boost, Leiderschap seminar, masterclasses, Peer to Peer gatherings.

De events kunnen in verschillende fasen in het groeiproces worden ingezet. Zo kan een Talent Eye-event een duidelijke Kick-off zijn voor een veranderingsproces of als teambuildingsactiviteit gedurende een reorganisatie worden ingezet. Wij weten exact hoe jouw relaties en deelnemers nog lang na praten met gegarandeerd een klinkend resultaat.

Zo is de masterclass een informatieve, inspirerende dag vol nieuws, kennis en praktijkervaringen voor en vooral door groeiondernemers. Het programma staat dit jaar in het thema van het managen van groei en het maken van keuzes ten aanzien van het juiste talent en haar ontwikkeling.

talent-eye-events