Training & Coaching Your gateway to commercial talent and optimization!
Training & Coaching2018-11-30T07:25:44+00:00

Training & Coaching

Door globalisering, technologische vooruitgang, opkomende markten, financiële crisis en disruptieve innovaties komen bestaande bedrijven in steeds sneller tempo onder druk te staan. In het huidige economische klimaat worden oude zekerheden frequent vervangen door nieuwe vraagstukken. Hierdoor is het noodzakelijk voor deze bedrijven hun strategie vaker te herijken dan voorheen het geval was. Alleen het bepalen van een nieuwe strategie is hierbij niet genoeg: vaak moet een “leer”transitie plaatsvinden binnen het bedrijf om de nieuwe koers te kunnen volgen en de gestelde doelen te kunnen behalen.

Een transformatie i.c.m. de iteratieve aanpak van continuous Learning garanderen wij juist een maximale transfer, door het ‘leren’ te integreren in de dagelijkse bezigheden én door een gevoel van urgentie te creëren. De basis hiervoor is het wetenschappelijk inzicht van de laatste decennia in neuroplasticiteit: ons brein is niet statisch, we zijn in staat nieuwe neurale verbindingen te leggen waardoor iedereen nieuwe vaardigheden kan leren op voorwaarde dat het je daadwerkelijk waarde brengt en weer dagelijks – bewust en onbewust – mee bezig zijn.

TalentEye transformaties zijn gericht en ingericht op deze kennis, inzichten wetenschap en hebben deze vertaald naar een uniek en bewezen methodiek.

TalentEye biedt trainingen aan organisaties die opereren in snel veranderende markten. In opdracht van toonaangevende corporate organisaties, bestuurders en ondernemers voeren wij met een team van professionals opdrachten uit die impact hebben. Met een scherpe, betrouwbare en analytische aanpak realiseren wij ijzersterke en toekomstgerichte resultaten.

talent-eye-training-coaching